AF: Framtidens jobb

.

AF: Framtidens jobb

Hur kommer svenskarna jobba i framtiden? Hur kommer arbetsmarknaden se ut på sikt? Och vad innebär det att en stor grupp människor snart går i pension? Det ska Framtidskommissionen diskutera när de träffas den 20 mars i Stockholm.

Framtidskommissionens första möte för i år handlar om arbetsmarknadsfrågor. I skuggan av den ekonomiska krisen ska Klas Eklund, medlem i kommissionen och ekonomiprofessor, prata om förändringar och utmaningar i den globala ekonomin. TCO:s ordförande Eva Nordmark, även hon medlem i Framtidskommissionen, ska belysa förändringsprocesser på den framtida arbetsmarknaden.

Arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist är inbjuden för att dela med sig av sina framtidsspaningar kring framtidens arbetsmarknad och ge inspel till kommissionens arbete. Därefter ska kommissionens medlemmar diskutera och reflektera kring vilka utmaningar som den svenska arbetsmarknaden står inför på sikt. Men också vilka möjligheter som finns för att förändra och utveckla arbetsmarknaden till det bättre.

Mötet är det andra i ordningen för Framtidskommissionen. Läs mer om kommissionens första möte som hölls i december 2011.

Sökande

690.000 sökande

Lediga jobb

70.000 platser

Annonser
av 24misslyckande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s